• Laser schieten
  Laser schieten

  Het laser schieten is een zeer uitdagend spel met licht en geluid! richt het pistool op één van de doelen en schiet met de knop wanneer het doel geraakt is krijgt u een punt en gaan de lampjes branden.

  € 85,00 € 80,00
 • Blitzer
  Blitzer

  Blitzer is een reactiespel, waarbij het de bedoeling is de lichtjes te laten stoppen door op de knop te drukken, op het moment dat de rode lijn brand.

  € 39,00 € 35,00
 • Helpende hand
  Helpende hand

  Probeer met de bijgeleverde lange grijper of voor de jongere kinderen de stok met magneet, de pionnen te verplaatsen van ene naar de andere kant!

  € 39,00 € 35,00
 • Kop van jut
  Kop van jut

  Deze kop van jut is geschikt voor en en oud en voorzien van licht en muziek. Wie behaald de meeste punten dat is de uitdaging van dit spel!

  € 85,00 € 80,00
 • Manouvreerspel
  Manouvreerspel

  Manouvreer het balletje vanaf de startpositie in het gat met de meeste punten, het aantal keren dat een speler dit mag doen kunt u zelf bepalen.

  € 39,00 € 35,00
 • Mini wervelwind
  Mini wervelwind

  Door op de startknop te drukken gaan de balletjes door de kast vliegen. steek een hand door de opening en probeer zoveel mogelijk balletjes te vangen in 1 minuut tijd.

  € 39,00 € 35,00
 • Bibberspiraal met verlichting
  Bibberspiraal met verlichting

  De bibberspiraal is net even iets anders dan een ander bibberspiraal. De aanwezige lichtjes knipperen en leiden de speler daardoor af wat het raken van de buis weer vergroot.

  € 39,00 € 35,00
 • Vang 'm Vlug ( Stokvangen )
  Vang 'm Vlug ( Stokvangen )

  Vang 'm Vlug is een electrisch vangspel voorzien van licht en muziek! Het is een uitdaging om bv de stokken te vangen. Het spel kan in verschillende thema's geleverd worden.

  € 85,00 € 80,00
 • Ranja clown met licht en geluid
  Ranja clown met licht en geluid

  De kinderen kunnen de ranja zelf tappen onder begeleiding van vrolijke liedjes en mooie gekleurde lampjes, wat weer zorgt voor een onvergetelijk en sfeervolle ambiance.

  € 49,00 € 45,00
 • Mep 'm erin
  Mep 'm erin

  Leg het projectiel op de wip en probeer het projectiel af te schieten door met de bijgeleverde rubberen hamer op de wip te slaan.

  € 39,00 € 35,00
 • Knock out spel
  Knock out spel

  Probeer met de bijgeleverde zakjes de clownskoppen omver te werpen.

  € 39,00 € 35,00
 • Hop the Frog
  Hop the Frog

  Spring zo snel als de kikkers en druk de lampen uit zodra deze branden.
  Een zeer attractieve uitvoering met prachtige full-colour bestickering.
  Compleet met ingebouwde timer voor 1 minuut speeltijd en een duidelijke.......

  € 65,00
 • Scheepsbel luiden
  Scheepsbel luiden

  Probeer de scheepsbellen te raken door met de werpzakjes van een afstand te gooien.

  Hoe verder de afstand, hoe moeilijker. Hoe harder je gooit, hoe minder je raakt.
  Compleet met 3 stevige lederen werpzakjes

  € 35,00
 • Ring werpen
  Ring werpen

  Ringen werpen
  Werp de ringen om de haken
  Eveneens een echte klassieker maar op een spelenkermis mag dit toch niet ontbreken.
  Inclusief 5 soft-rings in 3 verschillende kleuren.

  € 35,00

Volksspelletjes in een nieuw jasje. volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Apeldoorn volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Putten volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Eerbeek volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Deventer volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Lochem volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Zutphen volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Zwolle volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Amersfoort volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Epe volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Kampen volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Barneveld volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Twello volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Ermelo volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Harderwijk volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Arnhem volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Nijmegen volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Rhenen volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Voorthuizen volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Lunteren volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Dieren volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Lieren volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Colmschate volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Loenen volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Voorst volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Klarenbeek volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Elspeet volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Diepenveen volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Olst volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Beekbergen volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Warnsveld volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Doesburg volksspelletjes huren, volksspelletjes verhuur Vorden volksspelletjes huren

Offerte aanvraag

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuw!!!

Compleet verzorgt tuinfeestpakket.Voor meer informatie.
Klikt u hier.

© 2009 - 2019 Partyverhuur-verkoop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel